Χειρουργική με εξελιγμένες τεχνικές Laser

H αιμορροϊδοπλαστική laser είναι μία νέα επαναστατική μέθοδος αντιμετώπισης όλων των βαθμών αιμορροϊδοπάθειας. Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής γεννήτριας παραγωγής laser συγκεκριμένης ισχύος και ελεγχόμενης εκπομπής. Ειδικοί καθετήρες μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα χέρια του χειρουργού στο χειρουργικό πεδίο και με εύκολο και ανώδυνο τρόπο βοηθούν στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων. Οι αιμορροϊδικοί όζοι καταστρέφονται ανώδυνα, χωρίς να αφαιρούνται και η ανατομία και φυσιολογία του αιμορροϊδικού πλέγματος αποκαθίσταται.

αιμορροϊδοπλαστική laser

Αιμορροϊδοπλαστική laser – Πλεονεκτήματα:

Ανώδυνη μέθοδος

Πραγματοποιείται αναίμακτα χωρίς να αφαιρείται καθόλου ιστός με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία και ταχεία επάνοδος στις δραστηριότητες του ασθενούς.

Ασφαλής μέθοδος

Λόγω της ελάχιστης επεμβατικότητας, οι πιθανότητες επιπλοκών ελαχιστοποιούνται και τα ενδεχόμενα αποστημάτων ή βλάβης των σφιγκτήρων εκμηδενίζονται.

Ταχύτεροι χρόνοι χειρουργείου ΧΩΡΙΣ νοσηλεία

Η επέμβαση διαρκεί λίγα λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί με μέθη. Ο ασθενής εξέρχεται από το νοσοκομείο την ίδια ημέρα.

Ταχεία επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες

Η ανώδυνη, γρήγορη και αναίμακτη τεχνική, η αποφυγή γενικής αναισθησίας και η έξοδος από το νοσοκομείο εντός λίγων ωρών βοηθούν τον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του και στην εργασία του.

Laser Hemorrhoidoplasty Animation view