ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανίχνευση φρουρού λεμφαδένα στην ογκολογική χειρουργική μαστού

Οι λεμφαδένες που βρίσκονται στη μασχάλη δέχονται τη μεγαλύτερη ποσότητα αίματος από το σύστοιχο μαστό και αυτός είναι και ο λόγος που αποτελούν τις πρώτες θέσεις μετάστασης σε κακοήθεις όγκους του μαστού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αιμορροϊδοπλαστική laser

H αιμορροϊδοπλαστική με laser είναι μία νέα επαναστατική μέθοδος αντιμετώπισης όλων των βαθμών αιμορροϊδοπάθειας. Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής γεννήτριας παραγωγής laser συγκεκριμένης ισχύος και ελεγχόμενης εκπομπής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κύστη κόκκυγα – Χειρουργική αποκατάσταση με laser

Η κύστη κόκκυγα και τα συρίγγια που δημιουργεί, απαιτούσε ως τώρα μεγάλες χειρουργικές τομές, μακροχρόνια περιποίηση του τραύματος, αρκετό πόνο και μακρά αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες. Οι χρόνοι επούλωσης συχνά έφταναν ή και ξεπερνούσαν τον ένα μήνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λαπαροσκοπική Ρομποτική Χειρουργική

Είναι η μέθοδος εκείνη της χειρουργικής που επιτρέπει τη διενέργεια πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων δια μέσου μικρών οπών στο κοιλιακό τοίχωμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aκράτεια. Υπάρχουν λύσεις.

Οι έρευνες δείχνουν ότι επεισόδια ακράτειας εμφανίζει το 7 – 10% του πληθυσμού, παρ’ όλο που η ακριβής συχνότητα εκτιμάται ότι είναι πολύ υψηλότερη αφού ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων με ακράτεια διστάζουν να αναφέρουν το πρόβλημά τους στο γιατρό.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στην ανώδυνη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας

Συνέντευξη στο περιοδικό Shape: Παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στην ανώδυνη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σύγχρονη Ανώδυνη λύση της Αιμορροϊδοπάθειας

Η Σύγχρονη Ανώδυνη λύση της Αιμορροϊδοπάθειας. Συνέντευξη στη περιοδικό Esquire - Δεκέμβριος 2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική

Τεχνικές & Προγράμματα Ταχείας Αποκατάστασης Tο σύνολο των χειρουργικών τεχνικών και μεθόδων που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των χειρουργικών προβλημάτων με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα συνδυάζοντας ταυτόχρονα και την ελάχιστη παρέμβαση και διαταραχή στο ανθρώπινο σώμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι η κήλη και πως αντιμετωπίζεται;

Η κήλη είναι ένα χάσμα στα κοιλιακά τοιχώματα, μέσα από το οποίο προβάλλει κάποιο κοιλιακό σπλάγχνο ή ακόμα και το λίπος που φυσιολογικά βρίσκεται μέσα στην κοιλιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρομποτική Χειρουργική

Πρόκειται για μία νέα, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική μέθοδο, αντίστοιχη της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ